Tai Chi kan door mannen en vrouwen van elke leeftijd worden geleerd en zowel binnenshuis als in de vrije natuur worden beoefend. Om Tai Chi te leren biedt Chiatsurei de volgende cursussen aan:

 

Cursusopbouw

De cursussen Tai Chi Yang stijl korte vorm en Tai Chi 65 plus bestaan elk uit dertig lessen van één lesuur per week. De Tai Chi vorm die daarin wordt geleerd bestaat uit 15 posities. In beide cursussen wordt iedere Tai Chi positie in twee lessen behandeld, in de eerste de choreografie van de positie en de tweede de verfijning daarvan. Door de opbouw van beide cursussen is het mogelijk om ook na de startdatum in te stromen. Voor de betaling van het lesgeld  is de cursus verdeeld over drie termijnen van tien lessen.

Onregelmatige werktijden

Voor hen die tijdens een cursus onregelmatige werktijden of andere wisselende activiteiten hebben bestaat de mogelijkheid de cursus op verschillende dagen en tijden te volgen. Van beide cursussen worden in één werkweek op alle locaties dezelfde lessen gegeven. Zie het lesrooster op pagina Yang stijl korte vorm of Tai Chi 65 plus via het blokje locatie / rooster.

De cursusopbouw en lesmethoden voor de cursus Tai Chi Yang stijl korte vorm en de cursus Tai Chi 65 plus zijn berust op de ervaring van jarenlang lesgeven in Tai Chi.

 

Menu Cursussen

Tai Chi yang stijl korte vorm

Tai Chi 65 plus

Tai Chi Workshops

Proeflessen

Oefensessies

Profiel Leraar

Tarieven

Locatie / Rooster

Aanmelden Proefles / Cursus

Contact