Tai Chi kan door mannen en vrouwen van elke leeftijd worden geleerd en zowel binnenshuis als in de vrije natuur worden beoefend. Om Tai Chi te leren biedt Chiatsurei de volgende cursussen aan:

Cursus Tai Chi Yang stijl korte vorm

Cursus Tai Chi Balans

Tai Chi Workshop

De cursussen Tai Chi Yang stijl korte vorm en Tai Chi Balans bestaan elk uit dertig lessen van één lesuur per week. De Tai Chi vorm die daarin wordt geleerd bestaat uit respectievelijk 10 en 15 posities. In beide cursussen wordt iedere Tai Chi positie in twee lessen behandeld, in de eerste de choreografie van de positie en de tweede de verfijning daarvan. Door de opbouw van beide cursussen is het mogelijk om ook na de startdatum in te stromen. Voor de betaling van het lesgeld  is de cursus verdeeld over drie termijnen van tien lessen.

De cursusopbouw en lesmethoden voor de cursussen Tai Chi Yang stijl korte vorm en Tai Chi Balans zijn berust op de ervaring van jarenlang lesgeven in Tai Chi.

Onregelmatige werktijden

Voor hen die tijdens de cursus Tai Chi Balans onregelmatige werktijden of andere wisselende activiteiten hebben bestaat de mogelijkheid de cursus op verschillende dagen en tijden te volgen. Van de cursus wordt in één werkweek op twee locaties dezelfde lessen gegeven. Ook kan een gemist lesuur één of meerdere weken later worden ingehaald. Zie het lesrooster op pagina Tai Chi Balans via het blokje locatie / rooster.

Proefles

Tijdens de cursussen Tai Chi Yang stijl korte vorm en Tai Chi Balans kunt u een les als proefles bijwonen. Na de proefles kunt u zich in laten schrijven voor de cursus. Wilt u een proefles bijwonen meldt u zich dan aan via het blokje aanmelden of bel 075-6151962. Lees voor u zich voor een proefles aanmeldt eerst de pagina corona-maatregelen

 

Menu Cursussen

Tai Chi yang stijl korte vorm

Tai Chi Balans

Tai Chi Workshops

Oefensessies

Profiel Leraar

Tarieven

Cursuslocatie / Lesrooster

Proeflessen

Corona-Maatregelen

Aanmelden voor Proefles

Contact