Om het leren van Tai Chi te ervaren kunt u bij één van de cursussen in Amsterdam Noord en Landsmeer een proefles bijwonen. Bij de cursus Tai Chi Yang stijl korte vorm en de cursus Tai Chi Balans kan tijdens het hele seizoen een les als proefles worden bijgewoond. Na de proefles kunt u zich voor een cursus in laten schrijven waarna u een bevestiging van deelname en een factuur voor het betalen van het lesgeld krijgt toegestuurd.

Indien u  gewrichts- of andere bewegingsklachten c.q. beperkingen heeft dient u dit voor aanvang van de proefles aan de leraar te melden.

Corona-maatregelen

Door de Corona 1.5 meter afstandmaatregel kunnen er maar een beperkt aantal deelnemers aan een cursus meedoen. Indien er bij het aanmeldformulier (cursus is vol) staat kunt u zich toch aanmelden voor een proefles, u komt dan op een wachtlijst te staan. Excuses voor het ongemak.

Lees de uitgebreide informatie over de coronamaatregelen op pagina corona-maatregelen.

Seizoen 2020 – 2021     

Tijdens schoolvakanties en op erkende feestdagen worden geen proeflessen gegeven

Landsmeer

Cursus Yangstijl korte vorm                  

van woensdag 8 september t/m woensdag 13 juni van 20.00 tot  21.00 uur 

**

Amsterdam Noord (Kadoelen)

Cursus Tai Chi Balans                                                          

van donderdag 9 september t/m donderdag 14 juli van 10.45 tot  11.45 uur

***

Landsmeer

Cursus Tai Chi Balans

van dinsdag 7 september t/m dinsdag  12 juli van 10.30 tot 11.30 uur

Wijzigingen voorbehouden

 

Locaties cursussen  

Kijk voor de locaties, data en tijden van de proeflessen / cursussen via het blokje locatie / rooster. Op deze pagina’s vindt u tevens het volledige lesprogramma voor het seizoen 2021 / 2022.

Kleding en schoeisel

Tijdens een proefles Tai Chi Yang stijl korte vorm of Tai Chi Balans is het dragen van ruim zittende kleding en schoenen met platte zolen aanbevolen.

Aanmelden voor proefles

Wilt u een proefles bijwonen meldt u zich dan aan via het blokje aanmelden op deze website. U kunt hierop een keuze maken uit één van de twee cursussen. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op 075-6151962. Na de proefles kunt u zich voor de cursus inschrijven waarna u een bevestiging van inschrijven en een factuur voor betaling van het cursusgeld krijgt toe gestuurd.

****

Menu Locatie / Lesrooster

Locatie / Rooster

Locaties / Lesrooster Yang stijl korte vorm

Locaties / Lesrooster Tai Chi Balans

Cursussen

Corona-Maatregelen

 Aanmelden voor Proefles

Contact