Om het leren van Tai Chi te ervaren kunt u bij één van de cursussen in Landsmeer een proefles bijwonen. Bij de cursus Tai Chi Balans en de cursus Tai Chi Yang stijl korte vorm kan tijdens het hele seizoen een les als proefles worden bijgewoond. Na de proefles kunt u zich voor een cursus in laten schrijven waarna u een bevestiging van deelname en een factuur voor het betalen van het lesgeld krijgt toegestuurd.

Indien u  gewrichts- of andere bewegingsklachten c.q. beperkingen heeft dient u dit voor aanvang van de proefles aan de leraar te melden.

Corona virus.

Lees de uitgebreide informatie over de coronamaatregelen op pagina corona virus.

Seizoen 2022 – 2023     

Tijdens schoolvakanties en op erkende feestdagen worden geen proeflessen gegeven

Landsmeer

Cursus Tai Chi Balans

van dinsdag 6 september t/m dinsdag 6 juni van 09.30 tot 10.30 uur

van dinsdag 6 september t/m dinsdag 6 juni van 10.45 tot 11.45 uur

Wijzigingen voorbehouden

**

Landsmeer

Cursus Yangstijl korte vorm                  

van woensdag 7 september t/m woensdag 12 juli van 20.00 tot  21.00 uur 

Wijzigingen voorbehouden

 

Locaties cursussen  

Kijk voor de locatie, data en tijden van de proeflessen / cursussen via het blokje locatie / rooster. Op deze pagina’s vindt u tevens het volledige lesprogramma voor het seizoen 2022 / 2023.

Kleding en schoeisel

Tijdens een proefles Tai Chi Balans of Tai Chi Yang stijl korte vorm is het dragen van ruim zittende kleding en schoenen met platte zolen aanbevolen. Speciale kleding is niet vereist.

Aanmelden voor proefles

Voor een proefles kunt u zich aanmelden via het blokje aanmelden op deze website. U kunt hierop een keuze maken uit één van de twee cursussen. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op 075-6151962. Na de proefles kunt u zich voor de cursus inschrijven waarna u een bevestiging van inschrijven en een factuur voor betaling van het lesgeld krijgt toe gestuurd.

****

Menu Locatie / Lesrooster

Locatie / Rooster

Locatie / Lesrooster Tai Chi Balans

Locatie / Lesrooster Yang stijl korte vorm

Cursussen

Corona virus

 Aanmelden voor Proefles

Contact